Ik kan SmartHome Control van harte aanbevelen.

Ik kan SmartHome Control van harte aanbevelen.

Category : referentie

Onlangs is door SmartHome Control bij ons de Zappi-laadpaal geïnstalleerd. Het  is een smartlaadpaal, die desgewenst alleen laadt als de zonnepanelen genoeg stroom leveren en die rekening houdt met de stroomafname van andere apparatuur in huis.

De afspraak voor de installatie werd snel gemaakt en op de afgesproken tijd stond SmartHome Control voor de deur. Vakkundig werd de voeding van de laadpaal door de kruipruimte getrokken en in de groepenkast aangesloten. Ook werd de benodigde meetapparatuur aangesloten en geconfigureerd en de werking uitgelegd. Alles in korte tijd en voor een vaste prijs.

Ik kan SmartHome Control van harte aanbevelen.

Groeten, Gerrit Hersevoort


Leave a Reply

Recente reacties

  Categorieën

  About Me

  About Me

  My name is Activello and I am an awesome WordPress blog theme for photography, food, travel and other blogs. I was created by colorlib.

  Follow Me on Instagram

  This Theme Is AdSense Ready